Om oss

Friluftsbutiken Kaffe Skog och Rök drivs av makarna Joel och Sara samt makarna Ina och Klas. Familjerna knyts samman genom att Ina och Joel är syskon, så det är en ordentlig familjehistoria. Butikshistorien började med ett samtal kring laxspö. Under detta samtal kom det fram att tidigare ägaren gärna ville avyttra butiken. Ett par samtal och snabba beslut senare var bollen i rullning. Familjerna Lindfors-Larsson och Lindfors-Rösth hade blivit butiksägare. Vem har inte närt en dröm av att ha en butik fylld med produkter som man själv vill ha?

Sen var det dags för namn på företaget. Det visade sig vara svårare än man kan tro. Efter mycket funderande knäckte Ina det briljanta namnet, Friluftsbutiken Kaffe Skog och Rök. Ni som kan er Euskefeurat har säkert redan gjort kopplingen till låten Det är hit man kommer när man kommer hem. För er andra kan vi varm rekommendera lyssning av den underbara låten. Som vi alla vet är kaffe, skog och rök tre väldigt viktiga ingredienser till ett lyckat uteliv. En sprakande eld, kaffepannan som kokar och den underbara lukten av rök.

Vill du prata om cykel, längdåkning, uteliv, fiske är du varmt välkommen in. Även om dessa ämnen inte tilltalar dig är du mer än varmt välkommen! Hittar du Klas i butiken kan du få dig ett långt samtal om nästan vad som helst.

Välkommen in till Friluftsbutiken Kaffe Skog och Rök
Joel, Sara, Ina och Klas